Info en voorwaarden

INDIA-REIZEN
INCREDIBLE INDIA!

De volgende reizen kunnen via PAVLOS CULTURE-ADVENTURES geboekt worden bij de Indiase touroperators Hi Tours India en TravelXS:

RAJASTAN: 15 dagen [taxi/busje met privé chauffeur].

GUJARAT/RAJASTAN: 22 dagen [taxi/busje met privé chauffeur].

CENTRAAL INDIA: van Delhi naar Bangalore: 30 dagen [taxi/busje met privé chauffeur & trein].

ZUID INDIA: van Chennai naar Bangalore via zuid-route: 23 dagen [taxi/busje met privé chauffeur].

ORISSA: 21 dagen [taxi/busje met privé chauffeur].

De bovenstaande reizen kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden gemaakt.

INFO & VOORWAARDEN:

PAVLOS CULTURE-ADVENTURES zorgt voor de contacten met de reisorganisatie in India en assisteert eventueel bij de aankoop van de juiste vliegtickets [juiste dag/tijd van vertrek/aankomst]. De betalingen worden door de cliënten rechtstreeks gedaan aan de luchtvaartmaatschappij en Hi Tours India en TravelXS.
Bovendien zorgt Pavlos Culture-Adventures [naast de info door Hi Tours India en TravelXS] voor praktische tips, eventuele assistentie bij de visumaanvraag, info luchthaven taxivervoer en een voorbereidende info-bespreking over India.
De cliënten dienen zelf te zorgen voor de benodigde medische voorzorgsmaatregelen [eventuele inenting, malariapillen etc.] en verzekeringen.
Ondergetekende kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor onvoorziene/ongewenste gebeurtenissen. Hiervoor dient de cliënt zich rechtstreeks te wenden tot Hi Tours India en/of TravelXS, de luchtvaartmaatschappij en/of de eigen verzekering.
Om zelf optimaal te kunnen genieten van de India-reizen en dit ook mogelijk te maken voor de mede-reizigers, dienen de deelnemers te beschikken over een gezonde portie flexibiliteit.
Cliënten die via PAVLOS CULTURE-ADVENTURES hun reis organiseren, gaan door hun deelname automatisch volledig accoord met de voorwaarden.
De aangeboden reizen zijn in principe bedoeld als individuele reizen [2 tot 10 personen] zonder reisbegeleider, aangezien via Hi Tours India en TravelXS, de privé chauffeur van Hi Tours en TravelXS en de info vooraf door ondergetekende een prima reisverloop gegarandeerd is. Ondergetekende, Paul de Wit, zal in uitzonderingsgevallen [en tegen nader overeen te komen voorwaarden] als reisbegeleider fungeren.
Alle genoemde reizen zijn door mij persoonlijk samengesteld [in overleg met Hi Tours India en TravelXS] en enkele malen door mij gemaakt en aangepast. Hierdoor zijn de deelnemers verzekerd van bijzonder mooie en avontuurlijke reizen, met bezoeken aan unieke plaatsen. Cliënten mogen zelf hun eigen groep samenstellen en de reizen kunnen beginnen op alle dagen van het jaar. Dit alles, in combinatie met de kleine groepjes en de gunstige prijzen, maakt het reizen via PAVLOS CULTURE-ADVENTURES bijzonder aantrekkelijk. Voor de boekingsassistentie vraag ik een vrijblijvende bijdrage van iedere deelnemer. Dit geld zal door mij gedoneerd worden aan twee lepra centra in India.
Informatie over Hi Tours en TravelXS kunt u vinden op http://www.hi-tours.com/ en http://www.travelxs.in.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met me op.
Met vriendelijke groet,
Paul de Wit